Előfizetői tartalom

Nagy dobásra készül a magyar állam (3.)

Portfolio
Befektetői találkozók megszervezésére adott mandátumot az Államadósság Kezelő Központ a BNP Paribas, a Citigroup, a Deutsche Bank és a Goldman Sachs négyesének, de ezeknek nem az a célja, hogy devizakötvényt bocsásson ki az állam - számolt be a fejleményről az IFR, a Thomson Reuters hír és piaci elemzési szolgáltatója. A hírre a forint napi csúcsra ugrott az euróval szemben 295,5-296 között.

Kapcsolódó cikkünk2013.01.14Nap végén meghúzták a forintot egy fontos hírreBár a beszámoló hangsúlyozta, hogy a mandátum nem devizakötvény-kibocsátás megszervezésére vonatkozik, hanem csak a találkozók megszervezésére (ún. non-deal road show-nak számít), a piac a döntést úgy értelmezi, hogy a kibocsátás röviddel ezt követően sorra is kerülhet. Ez pedig azt jelzi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés