Előfizetői tartalom

Tovább puhul a letelepedési kötvény igénylési menete

Portfolio
Mivel a tervezett 2000-3000-hez képest július végéig csak 10 magánszemélynek sikerült értékesíteni letelepedési államkötvényt, ezért a Magyar Nemzet értesülései szerint tovább puhul a tranzakció lebonyolításának menete. Az új könnyítés szerint mérséklik a külföldiek adminisztrációs terheit, vagyis az eddigi jogszabályi előírásokkal ellentétben nem kell személyesen megjelenniük a letelepedési engedély igénylésekor.

A lap egy másik könnyítést is megírt ma is (ami már július végi értesülésben is benne volt), amely szerint a papír vásárlóit mentesítik a bevándorlási törvény által előírt 180 napot meghaladó külföldi tartózkodás tilalma alól.Kapcsolódó cikkünk2013.07.31Nincs tolongás: változhat a letelepedési kötvény feltételrendszereA két említett a változtatás a gyakorlatban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés