Előfizetői tartalom

Benyújtotta lemondását Töröcskei! (2.)

Portfolio
Töröcskei István, az Államadósság Kezelő Központ vezérigazgatója eljuttatta lemondását a Nemzetgazdasági Minisztériumba - jelentette be videóinterjújában Orbán Gábor. A Nemzetgazdasági Minisztérium adó- és pénzügyekért felelős államtitkára azt is elárulta, hogy a következő napokban döntenek a kérdésben. Töröcskei azok után nyújtotta be lemondását, hogy érdekeltségébe tartozó harmadik hitelintézeténél is gondok merültek fel, annál a most becsődölt Széchenyi Banknál, melyben 49%-ban tulajdonos a magyar állam. Mindezek után nem váratlan az ÁKK vezérének lépése, aki egyébként épp három éve vezeti az adósságkezelőt.

Orbán Gábor bejelentette: lemond Töröcskei Orbán Gábor államtitkár hétfő esti nyilatkozatában jelentette be, hogy Töröcskei István ÁKK-vezér benyújtotta a tárcának a lemondását. Az államtitkár bejelentésének elején a Széchenyi Banknál kialakult helyzetet mutatta be. A Nemzetgazdasági Minisztérium azért kényszerült magyarázkodásra, mivel pénteken a Magyar Nemzeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés