Előfizetői tartalom

273 forint közelében járt a frank!

Portfolio
Rendkívül hektikus volt ma a kereskedés a svájci frankkal a nemzetközi piacokon, ez pedig jól visszatükrüzõdött a frank/forint jegyzésekben is. Az amerikai jegybank este megjelent közleménye után hirtelen csalódottság lett úrrá a befektetõkön, így újra a frankba menekültek. Az euróval szemben közel került a paritáshoz. Később azonban nagy hangulati fordulatot láttunk világszerte, így a forint 260 közelébe kapaszkodott vissza a frnakkal szemben.

2011. augusztus 10. 06:36 Megosztás 262 körül indul a kora reggeli kereskedés Viszonylagos nyugalom jegyében telt az éjszaka a svájci frank árfolyamában a főbb devizákkal szemben, emiatt a tegnap késő estére is jellemző 261-262 körüli szinten járnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés