Előfizetői tartalom

300 feletti euróárfolyamot is hozhat a válság (3.)

Portfolio
A globális gazdaság lassulásának továbbra is fennáll a veszélye, amely a forint gyengüléséhez, a kötvény- és részvényárfolyamok csökkenéséhez vezethet - hívja fel a figyelmet az Equilor Befektetési Zrt. a ma kiadott sajtóközleményében. Szántó András, a befektetési szolgáltató deviza üzletágának vezetője jelezte: az év hátralévő részében 285-310 közötti euróárfolyamra számítanak.

Kamatemelés jöhet A cég szakértői úgy látják, hogy a napokban elfogadott törvény a jelzálogalapú devizahitelek kedvezményes végtörlesztési lehetőségéről "súlyos csapás a hazai bankszektornak", amely az egyébként is lassuló magyar gazdasággal párhuzamosan megdrágíthatja Magyarország refinanszírozhatóságát - megugró állampapírpiaci hozamokon keresztül - ezzel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés