Előfizetői tartalom

A dollár hullámzása rángatja a forintot

Portfolio
A kedd este látott viszonylagos optimizmus a nemzetközi pénz- és tõkepiacokon szerda reggelre elillant, majd átmenetileg ismét javult délelõtt. Mindez a forint árfolyamában határozott kilengést okozott. Csaknem 1%-kal gyengébben kezdte ugyanis a napot az euróval szemben, majd határozott erõsödést mutatott. A nemzetközi hangulat ingadozásával is összefüggésben a forint árfolyamában továbbra is a szokásosnál nagyobb hullámzások várhatók, amely mellett továbbra is benne van a levegõben, hogy új történelmi mélypont alakul ki az euróval szemben.

2011. november 16. 16:50 Megosztás Bőven 8% felett a kötvényhozamok A forint hullámzásával párhuzamosan vegyes és a 6 hónapos futamidõtõl eltekintve mérsékelt hozamváltozások következtek be az állampapírok referenciahozamaiban az Államadósság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés