FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Jókora forintesés - 280 felett járt az euró!

Portfolio
Ma reggel újra borongós hangulatban indult a kereskedés a nemzetközi pénz-és tőkepiacokon, amely több fontos tényező következménye. A forint a tegnapi enyhe gyengülés után ma jókora eséssel kezdte a napot, majd tovább gyengült: az euróval szembeni jegyzések 277 körülről 280 fölé ugrottak, ami kéthónapos forintmélypontot jelent. Egy svájci frankért 211,5 forintot is kértek a bankközi piacon, azaz a forint az alpesi devizával szemben is csaknem kéthavi mélypontra süllyedt. A délelőtt további részében hullámzó kereskedés zajlott.

Cikkünket az aktuális piaci fejleményekkel időrendben visszafelé folyamatosan frissítjük. 11:48 A délelőtti jelentős nemzetközi befektetői hangulatromlásban az az ír lapjelentés is fontos szerepet játszott, amely szerint az Európai Bizottság és a Nemzetközi Valutaalap vizsgálja annak lehetőségét is a hiteltárgyalások során, hogy esetleg az ír nagybankok elsődleges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés