Előfizetői tartalom

Este kissé elgyengült a forint

Portfolio
Szokatlan módon a magyar piac "zárása" után, csütörtökön az esti órákban kezdődött a forint erősödése és pénteken hajnali 3-ig ez folyamatos volt, így az euróval szemben egészen 303,5-ig jutott a forint, pénteken napközben pedig 303-nál is megfordultak a jegyzések. Ez másfél éves forintcsúcsnak számít. Éjjel más furcsaság is volt: hirtelen összeomlást láttunk az angol fontnál. Pénteken délután a vártnál gyengébb amerikai munkaerőpiaci adatok hatására a dollár mérsékelten gyengült, ami a nyomás alatt lévő fontnak is jól jött. Az esti órákban jött egy gyengülési hullám a forint piacán, a jegyzések ismét 304 fölé kúsztak az euróval szemben.

2016. október 07. 18:10 Megosztás Újra 304 felett a forint Az esti órákban gyengülésnek indult a forint, az euróval szemben ismét a 304-es szint fölé került, jelenleg 304,5 forintot kell adni egy euróért a bankközi piacon. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés