Előfizetői tartalom

Még nincs vége: Magyarország az "új sikersztori"

Portfolio
Nem túlzás azt állítani, hogy Magyarország az új sikersztori - vélekedik a Raiffeisen heti kötvénypiaci kitekintőjében a bank budapesti elemzője, aki szerint ebben szerepet játszik az is, hogy még mindig piacbarát kommunikációt folytat a magyar kormány. A szakértő szerint a következő 1-2 hétben még kitarthat a magyar piacok lendülete a kormány tervezett intézkedéseit övező bizakodó hangulat nyomán.

Jelenleg még mindig nem túlzás azt állítani, hogy Magyarország az új sikersztori. A várható strukturális intézkedésekkel kapcsolatos kijelentések fokozatosan gyűlnek és a kormány kommunikációja továbbra is piacbarát - fogalmaz Kovács Mátyás, a bank budapesti közgazdásza, aki arra is felhívja a figyelmet, hogy a jobb kommunikáció az ország megítélésének javítását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés