Előfizetői tartalom

Mi lesz a forinttal az amerikai szakadék szélén? Ma kiderül!

Portfolio
Akár mély recesszió is kialakulhat jövőre az Egyesült Államokban, ha nem sikerül időben megegyezni a költségvetési szakadéknak nevezett automatikus megszorítások tompításáról. A félelmek erőteljesen rányomták a bélyegüket a részvény- és devizapiacokra is. Közben ott a görög és a spanyol mentőcsomag ügye, a kínai és a német gazdasági lassulás problémája. A következő, november 29-i Portfolio.hu Klub rendezvényünkön két meghívott szakértőnk áttekinti a főbb gazdasági kihívásokat és közben a piaci kilátásokról is hangsúlyosan beszél.

A rendezvény szponzora: Meghívott vendégeink: Kovács Krisztián, a Concorde brokerage és befektetési tanácsadási üzletágának vezetője Pápa Levente, az OTP Bank deviza- és kamatpiaci stratégája A rendezvény szponzorunknak köszönhetően ingyenes, de a részvételhez REGISZTRÁCIÓ szükséges. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik! HELYSZÍN: Hotel AQUINCUM...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés