Előfizetői tartalom

Orbán: semmilyen garanciát nem vállalunk a forint árfolyamáért (2.)

Portfolio
Addig nem szabad új megoldásról gondolkodni, amíg nem tudjuk, hogy a végtörlesztést mennyien vették igénybe - ezt válaszolta a mai, az otthonteremtési programról szóló sajtótájékoztatón Orbán Viktor arra a kérdésre, amely arra vonatkozott, hogy milyen további mentőcsomagot terveznek a devizahitelesek megsegítésére. Ezzel lényegében az elmúlt napokbeli kormányzati kommunikáció miatt felfokozott várakozásokat igyekezett tompítani a kormányfő.

Kapcsolódó cikkünk2011.10.11Újabb devizahiteles mentőcsomagra utalt Orbán (2.)2011.10.12Lázár: A végtörlesztés korántsem az utolsó lépés2011.10.11Devizahitelesek: újabb intézkedésekről beszélt a kormányszóvivő isA jövőbeli mentőcsomagok kapcsán Orbán azt is megjegyezte: egészen más kihívásokkal szembesül Magyarország akkor, ha az arra jogosultak 10%-a, illetve 60%-a...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés