FONTOS Megcsapott minket a hitelválság szele, évezredes gödör szélére lökte a lakáshiteleket
 
Előfizetői tartalom

Ismét elszabadultak az indulatok - 2%-ot esett Amerika

Portfolio
Tegnap érezhetően megromlott a hangulat a nemzetközi pénz és tőkepiacokon, a bizonytalanságot az EKB-elnök beszéde váltotta ki. Az amerikai tőzsdék jelentős, 2% körüli veszteséggel zárták a tegnapi napot, ma reggel pedig az ázsiai piacok is komolyabb eladói nyomás alá kerültek. A hangulatnak a legfrissebb európai banki stressz teszt eredmények mellett az sem éppen kedvez, hogy a jelenleg is zajló EU-csúcson nem sikerült teljeskörű megállapodást elérni a fiskális politika összehangolását illetően. A határidő indexek alapján a részvénypiacokon további esés jöhet, a DAX futures 1,5%-os mínuszt jelez előre. Ezek alapján a tegnapi 2%-os esést követően a magyar piac is jó eséllyel a negatív tartományban nyithat.

2011. december 09. 08:29 Megosztás Ázsiát sem kímélték az eladók A tegnapi jelentős amerikai részvénypiaci esés ma reggel Ázsiában is érezteti hatását, a főbb indexek közül a japán Nikkei 1,4, a kínai Shanghai Composite 0,6, a hongkongi Hang...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés