Előfizetői tartalom

Rogán: nem érdemes támadni a forintot (2.)

MTI
Csak stabil költségvetési helyzettel rendelkező ország képes 180 milliárd forint összegű IMF-hitel lejárat előtti előtörlesztésére - jelentette ki Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető pénteken. A nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselőcsoportjának vezetője sajtótájékoztatóján elmondta: a Fidesz-frakció üdvözli a kormány döntését, amelynek eredményeként az ország pénteken, mintegy három héttel az esedékessége előtt fizette vissza a Nemzetközi Valutaalapnak (IMF) a tartozása egy részét.

Kapcsolódó cikkünk2013.01.25Matolcsy: lejárat előtt fizettünk vissza IMF-hitelt (4.)Rogán a mai sajtótájékoztatón hangsúlyozta, hogy a kormány ezzel nemcsak a magyar választóknak, hanem a piac szereplői számára is megüzente: stabil költségvetéssel rendelkezik az ország. A politikus emlékeztetett arra: a hiteleket még a korábbi, szocialista kormányok vették fel, amelyek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés