Előfizetői tartalom

Roubini áll a forintesés mögött az NGM szerint (3.)

Portfolio
"Újra spekulálnak a forint ellen" címmel adott ki egy rövid közleményt hétfő délelőtt a Nemzetgazdasági Minisztérium, amelyben azt hangsúlyozzák: egyértelmű, hogy nem a tárcavezető cikke váltotta ki a forint esését, hanem "a világ egyik legbefolyásosabb pénzügyi elemzőjének" múlt keddi forinttal kapcsolatos ajánlása. A Portfolio.hu épp ma délelőtti cikkében mutatott rá a forint esése mögötti tényezőre.

A Roubini Global Monitor elemzőház januári elemzését itt olvashatják el:Kapcsolódó cikkünk2013.01.14Mit is írtak Roubiniék a forintról?14:25 A külföldi sajtóban óriási visszhangot kapott a Nemzetgazdasági Minisztérium közleménye, melyben a tárca Nouriel Roubini korábbi elemzését teszi felelőssé a forint zuhanásáért. A Bloomberg hírügynökség megkereste az RGE Monitor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés