Előfizetői tartalom

318 közelébe szelidült az euró

Portfolio
Rossz a nemzetközi pénz- és tőkepiaci hangulat, amiben a vártnál gyengébb eurózónás adatok mellett Mario Draghi szavai is szerepet játszhatnak. Ebben a környezetben pedig nekiestek a forintnak a piaci szereplők, aminek a hatására az euróval szembeni jegyzések meghaladták a 318-as szintet, míg a dollárral szemben újabb sokéves mélypontra zuhantak a jegyzések. Ugyanakkor azt sem szabad elfelejteni, hogy ma nincsenek nyitva a bankok, így kisebb a likviditás, ami hevesebb egyirányú elmozdulásokat eredményezhet.

2015. január 02. 20:58 Megosztás Az esti órákra csillapodtak az indulatok Estére sikerült a forintnak valamelyest visszaerősödnie az euróval szemben, így a jegyzések 318 közelében járnak. A dollár ereje viszont egész nap kitartott, jelenleg 265 fölött...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés