Előfizetői tartalom

Nincs ellenszere, megelőzni kell(ene) a Zika-vírus fertőzést

Webbeteg.hu
Egyre többet hallani, olvasni a Dél-Amerikában és a magyar turisták körében is népszerű Karib-térség egyes államaiban is egyre gyorsabban terjedő, leginkább a várandós nőkre - és magzatukra - veszélyes fertőzésről. Kell-e tartanunk a fertőzéstől utazás során? Hogyan védekezzünk? Összeállításunkból kiderül, mit kell tudni a Zika-vírusról.

Eddig csak a Dél-amerikai térségből, azon belül is inkább Brazíliából érkeztek hírek a fertőzésről, de már Európából is jelentettek eseteket. A Zika-vírus által leginkább érintett területek: Kép forrása: CDC A várandós nőkre és a babára veszélyes A WHO adatai szerint Brazíliában 2014 óta csaknem 4 000 csecsemő született agyi és koponyaelváltozással. A Zika-vírus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés