Előfizetői tartalom

Felcsuti Péter szerint Csányi Sándor állhat Patai Mihály levele mögött

Portfolio
Patai Mihály, a Magyar Bankszövetség elnöke azért írta meg levelét Varga Mihály nemzetgazdasági miniszternek a takarékszövetkezek ügyében, mert ez az átalakítás a Csányi Sándor vezette OTP-t nyugtalanítja - ezt fejtette ki az ATV szerda esti Egyenes beszéd című műsorában Felcsuti Péter, a bankszövetség egykori elnöke. Ha Csányi Sándort valami nyugtalanítja, akkor az a Bankszövetséget is nyugtalanítja - érzékeltette.

Felcsuti Péter szerint vissza kell menni az időben, hogy a mostani levélváltás hátterét megértsük. Felidézte, hogy akkor a kormány úgy döntött, hogy a takarékszövetkezetek nem teljesítik megfelelően feladatukat, nem játszanak olyan szerepet, mint más országokban. Ez a kormányzati meglátás egyébként igaz is volt szerinte. Elmondása szerint ezt követően úgy döntött a kormány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés