Előfizetői tartalom

Megdöbbentő részletek a Lombard-botrányban

Portfolio
A labdarúgó NB I tavaszi szezonjának 5. fordulójában a Lombard Pápa szakadó esőben 0-0-s döntetlent játszott a Győri ETO-val. A pár nappal a Quaestor-csőd után lejátszott mérkőzés időpontjában még senki sem gondolta, hogy pár héttel később nemcsak a pályán, de az életben is hasonló lesz az eredmény, a Lombard döntetlenre hozta a meccset a Quaestor ellen.

Kapcsolódó cikkünk2015.04.084 milliárdos csalás a Lombard Kézizálognál!A legnagyobb különbség az összegen kívül abban áll, hogy a Lombard-ügyben nem naiv magánbefektetők, hanem naiv bankok károsultak. Ehhez képest szinte már rezignáltan fogadta a közvélemény a hírt a legújabb, 4 milliárd forintos pénzügyi csalásról. A Lombard Kft. és a körülötte felépülő csoport...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés