Előfizetői tartalom

Megtáltosodott Magyarország, a bankoknál cseng a kassza

A 2009-es szintre tisztult a magyar bankok hitelportfóliója 2016-ban, az ezzel járó céltartalék-felszabadítások pedig rekord szintre röpítették a hitelintézetek profitját. A kamatkörnyezet azonban még mindig egyre mostohább a bankok számára, így az egyszeri pozitív hatások lecsengésével szinte lehetetlennek tűnik megismételni 2017-ben a tavalyi kiugró teljesítményt. Lássuk, mit hozott 2016 a magyar bankoknál!

Biztosítás 2017 A magyar biztosítók helyzetéről csütörtöki Biztosítás 2017 konferenciánkon lesz szó, az utolsó helyek még kiadók a rendezvényre! Információ és jelentkezés Ahogy pénteken az MNB adataiból kiderült, nominálisan soha nem volt még olyan magas, 456 milliárd forintos adózott eredménye...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés