Előfizetői tartalom

Nagy bejelentés a magyar Raiffeisentől!

Portfolio
Bár a másfél évvel ezelőtti, nagyon is komolyan vett kivonulási tervek lekerültek az asztalról, jelentős költségcsökkentést tervez Magyarországon a Raiffeisen. Az orosz-ukrán krízistől tépázott anyabank kényszerű intézkedéseihez illeszkedő, drasztikus magyarországi lépésekről szerdán sajtótájékoztatón számolt be a Raiffeisen helyi menedzsmentje.Fontosabb részletek A bank fiókszámát 112-ről 67-re csökkentik, 20%-os, vagyis évi 10 milliárd forint fölötti költségcsökkentést terveznek, a dolgozók létszáma 2016 végéig 15%-kal csökkenhet, a leépítések nagy része idén várható, a tömegszerű lakossági kiszolgálás helyett a vállalati, valamint prémium és privátbanki üzletágat erősítenék.

2015. április 29. 17:25 Megosztás A nap ábrája: melyik banknak hány fiókja van? Kíméletlenül felszámolja fiókjainak 40%-át a magyar Raiffeisen, ezzel az eddigi 112 helyett 67 egységet üzemeltethet a jövőben. Tovább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés