Előfizetői tartalom

Töröcskei: a Raiffeisen keresett meg minket, nem mi őket

Portfolio
Megállítható a Széchenyi Bank végelszámolása, jelenleg is tárgyalunk befektetőkkel - mondta egy mai sajtóbeszélgetésen Töröcskei István. A többségi tulajdonos szerint a bank likviditásával nem volt gond, a kockázatkezelés "nem volt annyira rossz", a tőkehelyzet rendbehozatalára számos elképzelésük volt, és van még most is; versenyt futnak az idővel. Érzékel a személye iránt sértődöttséget, de az MNB-t nem hibáztatja. Beadta lemondását, továbbra is ÁKK-vezérigazgató Töröcskei. Néhány részlet a Raiffeisen év elején meghiúsult megvásárlásáról is kiderült.

Sajtóbeszélgetésen értékelte a jelenlegi helyzetet Töröcskei István, a Széchenyi Bank többségi tulajdonosa (az ÁKK vezérigazgatója). Szerinte:Olyan hírek jelentek meg, amelyekhez nincs köze. Például a Körmend és Vidéke takarékszövetkezettel kapcsolatban, amelyhez egyszer kérték, hogy szálljon be, de végül semmi köze nem volt hozzá, nem is ismerte őket. Most "én vagyok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés