Előfizetői tartalom

Bankok: most fog csak még inkább beindulni a CSOK

Portfolio
Érdemi növekedésre számítanak az MTI által megkérdezett bankok a családi otthonteremtési kedvezmény (CSOK) igénylésekben, mivel olyan ügyfélkör számára is elérhetővé vált a támogatás, amelynek eddig erre nem volt lehetősége. A nemzetgazdasági miniszter egy írásos válaszából pedig az derült ki, hogy a CSOK igénybevételéhez az első hét hónapban a támogatottak 37 százaléka vállalt egy vagy több gyereket.

Az OTP-nél az év eleje óta több mint 7000-en igényelték a CSOKot, ebből csaknem 5000 esetben már folyósítás is volt. Számos új lakásprojekt indult a közelmúltban, ezek eredményeként tízezres nagyságrendben épülnek majd új lakások a következő években. E lakások vevői eddig kiszorultak a CSOK-programból, de most megnyílik előttük is a támogatás igénybevételének lehetősége...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés