Előfizetői tartalom

Győr, Debrecen, Miskolc, Szombathely és a többiek: visszük a CSOK-segítséget

Portfolio
2016. január elsejétől jelentős változások léptek életbe a családok otthonteremtési kedvezménye esetében. Az összegek növekedtek, életbe lépett a 10+10 millió forintos lehetőség, a feltételek változtak és könnyítések is vannak az új rendszerben. A fél ország számolgat, oszt-szoroz, keresi a válaszokat, mivel sokan élni szeretnének a lehetőséggel. Ezért Portfolio, az FHB Bankkal és a Takarékokkal 2016-ban február-márciusában egy road-show keretében meglátogatja Magyarország vidéki gazdasági centrumait, megyeszékhelyeit. Az érdeklődők minden eseményen aktuális információkhoz juthatnak és személyes tanácsadást vehetnek igénybe.

Elsőként Győrbe látogatunk, február 8-án, hétfőn!Az előadások után panelbeszélgetésre kerül sor, majd a résztvevő érdeklődők kérdéseire válaszolnak a Portfolio, FHB és Takarékok szakértői. A helyszínen lehetőség lesz személyes tanácsadás igénybevételére is. Tervezett témáink: Hogyan élhetnek az érdeklődők az új CSOK lehetőségével? Melyek a legfontosabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés