Előfizetői tartalom

Lakást vennél? Megtaláltuk neked a legjobb lakáshiteleket

Portfolio
A következő hetekben sorra jönnek elő a bankok az MNB által jóváhagyott "minősített fogyasztóbarát" lakáshiteleikkel, ezért megnéztük, ezek tömeges megjelenése előtt hogy néz ki a bankok lakáshitel-kínálata. Szinte hihetetlen, de már 2,16%-os kamattal is lehet lakáshitelhez jutni Magyarországon, aki viszont legalább 5 évre fixálni szeretné a törlesztőrészletét, annak magas jövedelem mellett is legalább 3,81% kamatot kell fizetnie. A Pénzcentrum kalkulátora segítségével bemutatjuk Magyarország legolcsóbb lakáshiteleit.

Az első fogyasztóbarát lakáshitel egyébként már megjelent:Kapcsolódó cikkünk2017.06.23Megjelent az első fogyasztóbarát lakáshitelMivel kalkuláltunk?Kalkulációnk során abból indultunk ki, hogy 20 millió forintért használt lakást vásárolunk, ehhez 10 millió forint lakáshitelt veszünk fel 15 éves futamidővel, igazolható nettó jövedelmünk több mint nettó 250 ezer forint, jövedelmünket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés