Előfizetői tartalom

Lakásvásárlás hitelből? Nem fogsz hinni a szemednek, mennyire megéri

Portfolio
Soha nem látott kamatcsökkenés ment végbe az elmúlt években Magyarországon. Megnéztük, mit jelent ez a lakáshitelek kamatában, a lakáshitelesek törlesztőrészletében és a teljes visszafizetendő összegben. Egészen meggyőző a hitelből történő lakásvásárlás szempontjából, amit találtunk. Saját hitelfelvétel során a Pénzcentrum kalkulátorát ajánljuk a legjobb ajánlatok megismeréséhez.

2012 különleges év volt a hazai hitelezésben, hiszen ekkor sikerült végleg kiszorítaniuk a forinthiteleknek a devizahiteleket a hazai lakáshitelezésből, és ekkor indult el a Magyar Nemzeti Bank kamatcsökkentési ciklusa is. Adja magát, hogy eddig visszamenően nézzük meg, a kamatkörnyezet általános csökkenése milyen könnyítést hozott a hitelből történő lakásvételen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés