Előfizetői tartalom

A 2012-es meglepetések listáján a magyar államcsőd

Portfolio
A svájci UBS bank elemzőcsapata ismét összeállította a legnagyobb meglepetések listáját a 2012-es évre készülve. Ezek között szerepel például az euró szárnyalása, az euróövezet vagy az Európai Unió jelenlegi formájának megszűnése, illetve államcsőd az euróövezeten kívüli országban. A bank közgazdászai ez utóbbi váratlan esemény kapcsán Magyarország sérülékeny helyzetét taglalják részletesen.

Íme, a lista! A Die Welt pénteki cikke számolt be - többek között a magyarországi 2012-es kilátásokat felvázolva - arról, hogy a svájci UBS elemzőinek 2012-re vonatkozó meglepő események listáján szerepel a magyar államcsőd. De milyen váratlan események jöhetnek szóba a svájci nagybank két héttel ezelőtt megjelent anyaga szerint?A tízes lista ötödik helyén szerepel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés