Előfizetői tartalom

A Corvinus Egyetemen vannak a legkiválóbb hallgatók

Portfolio
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem végzett a HVG felsőoktatási rangsorának élén, míg a második helyezést a Budapesti Corvinus Egyetem érte el, ahol ugyanakkor a legkiválóbbnak lettek besorolva a hallgatók. A karok versenyében a bölcsészettudományi, orvostudományi és gazdasági karok vezetnek - számolt be róla az Eduline.

A HVG 2014-es felsőoktatási rangsorában az első három helyet az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Budapesti Corvinus Egyetem és a Szegedi Tudományegyetem foglalja el a hallgatói teljesítmények és az oktatói kiválóság alapján vizsgálva. Érdekes módon a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem csak a kilencedik helyet érte el, ami szkepticizmusra ad okot a rangsor kapcsán....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés