Előfizetői tartalom

A Gyurcsány- beszéd eleje: szigorítás és reformok

Portfolio
Nyilánosságra hozta Gyurcsány Ferenc a balatonőszödi beszéd elejét. A május végi beszédben szó esik a megzsorítások és a refomrok szükségességéről. "Olyan dolgokat próbálok veletek elfogadtatni, ami hát, ha világosan beszélünk, akkor egyénileg, egzisztenciálisan nem túl könnyű" - mondta a miniszterelnök. Az alábbiakban a teljes szöveget közöljük a miniszterelnök blogjából.

"Szép jó napot kívánok, szervusztok. Először is el kell mondjam, hogy rendkívül hálás vagyok nektek, hogy aránylag jól viselitek a megpróbáltatásokat. Na jó, hát várjatok, ha mégsem, akkor persze a köszönet az túlzó. Pontosan tudom, hogy van egy-két nagyon nehéz mozzanata ennek a pár hétnek. Pontosan. Tudom, hogy az elhúzódó tárgyalások okozta sokfajta bizonytalanság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés