Előfizetői tartalom

A kormány válaszolt az Európai Bizottságnak

Portfolio
A kormány átadta a két folyamatban lévő uniós kötelezettségszegési eljárás - a bírák nyugdíjazása és az adatvédelmi hatóság függetlensége - tárgyában készített hivatalos válaszát az Európai Bizottságnak - írja az MTI. A kabinet bízik az eljárások lezárásában, és úgy ítéli meg, így már nem lehet akadálya annak, hogy belátható időn belül megkezdődjenek a hiteltárgyalások az unióval és a Nemzetközi Valutaalappal (IMF).

A tájékoztatás szerint a kormány szintén a határidő előtt válaszolt a jegybank és az igazságszolgáltatás függetlenségével kapcsolatos kérdésekre is, amelyek miatt ugyancsak uniós vizsgálat folyik Magyarországgal szemben. A közlemény szerint a kabinet részletesen tájékoztatta az Európai Bizottságot azokról a már bejelentett, folyamatban lévő, illetve tervezett jogalkotási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés