Előfizetői tartalom

A leggyengébbek közé soroltak minket Londonban

Portfolio
Miközben az Egyesült Államok leminősítésének híre a kockázatkerülés nyomán azonnali negatív reakciót vált ki a régiós piacokon, a pánikhangulat csillapodása után a befektetők elkezdhetik megkülönböztetni a térség gazdaságait - írják friss kommentárjukban a BNP Paribas londoni elemzői. Sajnos Magyarország a gyenge láncszemek közé tartozik megítélésük szerint. Közben a Merrill Lynch közgazdászai lesújtó véleményt fogalmaznak meg az aktuális költségvetési folyamatokkal kapcsolatban.

A gyenge láncszemek között vagyunk Az Egyesült Államok pénteki leminősítésének azonnali hatása, hogy a hír válogatás nélkül nyomasztja a feltörekvő CEEMEA-piacokat. A pánikhangulat elülése után viszont a befektetők elkezdhetik megkülönböztetni a régió gazdaságait, legalábbis különbséget tehetnek az erős és gyenge országok között - fogalmaznak hétfői kommentárjukban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés