Előfizetői tartalom

A magyarok Clinton-pártiak

Portfolio
Ötször több magyar látná szívesen Hillary Clintont az amerikai elnöki székben, mint Donald Trumpot, és szokatlanul sok olyan honfitársunk van, akiket egyszerűen nem érdekel az amerikai elnökválasztás vagy nem tudnak dönteni a két jelölt között. Ez derült ki abból az országos reprezentatív közvélemény-kutatásból, amit az Index rendelt meg a Závecz Researchtől (ZRI).

Miközben az elmúlt héten Donald Trump közelebb került az országos felmérésekben az utolsó összesítések szerint mindössze 2 százalékponttal vezető Hillary Clintonhoz, úgy tűnik, a magyarok inkább a demokrata jelölthöz húznak, amennyiben az amerikai elnöki székről van szó. A megkérdezettek 54%-a Clintont szeretné tudni az elnöki székben, sokkal kevesebben vannak azok, akik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés