Előfizetői tartalom

A teljes 2013-as büdzsé kész lesz pár hét múlva

Portfolio
Nem sarokszámokat, fejezeti főszámokat, hanem a teljes 2013-as költségvetési törvényjavaslatot az Országgyűlés elé terjeszti még a tavaszi ülésszak során a kormány - mondta el a Népszabadságnak a Kormányszóvivői Iroda. A sietségnek azonban a júniusi brüsszeli döntés szempontjából nincs sok értelme, mert akkora még a Parlament nem fogadja el a törvényt.

Kész lesz a teljes büdzsé A napilap írása szerint tehát nem egy költségvetési váz lesz kész június közepére (a parlamenti nyári szünet előtt), hanem már az egész 2013-as büdzsé. A teljes dokumentum bemegy a képviselők elé, a mellékletekkel együtt, így a hároméves kitekintést is megismerhetjük pár héten belül. A lap emlékeztet arra, hogy a költségvetés korai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés