Előfizetői tartalom

Banai: A palettán lehetett a nyugdíjak csökkentése is (korr.)

Portfolio
A kormány bízik abban, hogy az év közbeni folyamatok jövőre igazolni fogják várakozásait, és ezért bizonyos intézkedéseket nem kell megtenni - fejtette ki a Kossuth Rádió csütörtök reggeli műsorában Banai Péter. A Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára arról is beszélt, hogy miért kellett ennyire sietni a legújabb kiigazító intézkedésekkel és milyen "étlapról" válogatott a kormány.

A sajtóiroda kérésére az alábbiakban pontosítottuk a helyettes államtitkár úr nyilatkozatát. Meggyőzzük a Bizottságot "Bízom abban, hogy a tényszámok azt mutatják majd, hogy az eredeti intézkedések biztosítják, hogy 3% alatt legyen a hiány. Nem elég az, hogy a kormány számításait az elemzők és a bankszövetség képviselői visszaigazolják, Brüsszel szerint ugyanis...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés