Előfizetői tartalom

Így csökkentené az adót a kormány új programja

Portfolio
Leginkább a három vagy több gyermeket nevelőknek adna jelentékeny segítséget a családi adókedvezmény várható kiterjesztése, míg az egy gyermeket nevelők közül csak a részmunkaidősök örülhetnének. A kormány jövő héten dönthet a népesedési programról, aminek derekát adná a családi adókedvezmény kiterjesztése. Kiszámoltuk, mit jelentene ez.

Jövő héten tárgyalhatja az új, népesedési programot a kormány. Az eddig megjelent és kiszivárgott hírek szerint a program derekát képezné a családi adókedvezmény kiszélesítése. Emellett felmerült még a gyed/gyes rugalmassá tétele, a főiskolások, egyetemisták gyermekvállalásának támogatása, szocpol, munkahelyi napközi, tgyás megemelése, de mindeddig úgy tűnt, nincs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés