Előfizetői tartalom

Itt az NGM magyarázata az internetadóra!

A Nemzetgazdasági Minisztérium hivatalos magyarázata szerint nincs is olyan, hogy internetadó - derül ki az NGM Portfolio-nak küldött válaszából. A tárca úgy gondolja, hogy akik "internetadóról" beszélnek (mint mi a Portfolio-nál - a szerk.), azok megtévesztik az embereket. A minisztérium több alapvető fontosságú kérdést nem tisztázott válaszlevelében, sőt. Még több kérdés merült fel bennünk ezek után.

Gyakorlatilag egy hete minden az internetadóról szól (nem elfelejtve a kitiltási botrányt!), ám ennek ellenére rengeteg az új adóval kapcsolatos kérdőjel. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter október 21-én a 2015-ös adócsomagról szóló sajtótájékoztatóján közölte, hogy a kormány kiterjeszti a távközlési adót az internetszolgáltatásra. A törvényjavaslat keddi benyújtása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés