Előfizetői tartalom

Megdöbbentő szavak Lázár Jánostól!

Portfolio
Húsz évig még biztosan nem érjük utol a nyugati béreket, riasztó állapotban van a magyar állam, és a kormány reformtörekvéseit a saját minisztériumai lehetetlenítik el - ezeket mondta Lázár János pénteken egy kiszivárgott felvétel szerint. Szerinte a rég beígért söralátét típusú adóbevallástól annyira távol állunk, hogy inkább egy sörgyárhoz lehetne azt hasonlítani. A Miniszterelnökség úgy reagált erre, hogy ezeket a mondatokat nem kell külön magyarázni.

Lázár János beszédének az RTL Híradó által kiemelt főbb pontjai: Riasztó állapotban van az állam. Az állam nagy és tehetetlen. Beismerte, hogy nem úgy sikerült az államreform ahogy tervezték, mert még a saját minisztériumaik is akadályozták a munkát. Söralátéttől most már egy sörgyárig jutottunk - utalt Matolcsy György miniszterségének egy ígéretére. A nyugat-európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés