Előfizetői tartalom

Orbán a Takarékbankról: "Ez egy átfogó hadművelet része"

Portfolio
A válságadókat ugyanazok fizetik, mint eddig, csak másképpen - mondta az InfoRádiónak adott exkluzív interjúban Orbán Viktor miniszterelnök. A kormányfő indoklása szerint leginkább az európai bürokraták állásfoglalása miatt kell felváltani az ideiglenesre tervezett válságadókat az új adókkal. Orbán Viktor beszélt arról is, hogy a Takarékbankban történő állami szerepvállalás egy átfogó hadművelet része.

A Takarékbankról A Takarékbank állami tulajdonlásával egy rendkívül erős, a lakosság által könnyen elérhető pénzügyi szolgáltató jöhet létre - nyilatkozta a miniszterelnök. Ez egy átfogó hadművelet része - mondta az InfoRádiónak Orbán Viktor a Takarékbankban történő állami szerepvállalás kapcsán. A miniszterelnök kifejtette, hogy a pénzügyi intézményrendszerből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés