Előfizetői tartalom

Orbán Viktor már készül a következő küzdelemre

Portfolio
A következő két év legnagyobb feladatának a Munkahelyvédelmi Akcióterv végrehajtását tekinti a miniszterelnök. A Vas Népének adott interjújában Orbán Viktor arról is beszélt: vitáik vannak az IMF-fel is, hogy a jövő évi költségvetésben megtalálják-e a 300 milliárd forintos program fedezetét. A kormányfő közben csütörtök délután azt is kijelentette: nemcsak tiszteljük, hanem kedveljük is Németországot.

Nem változtak a célok Orbán Viktor a lapnak adott interjújában felidézte, hogy "azt a célt hirdettük meg, hogy tíz év alatt 1 millió munkahelyet hozunk létre". "A céljaink nem változtak, de vannak körülmények, melyek ezek elérését elősegítik, mások viszont nehezítik. Pozitív tapasztalat például, hogy a hozzám érkező jelentések szerint az emberek sorban állnak a közmunkáért"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés