Előfizetői tartalom

Rogán cáfolja a bújtatott ingatlanadó bevezetését

Portfolio
Szándékos félrevezetésnek nevezte az ingatlanadóval kapcsolatos felvetéseket a fideszes Rogán Antal, a parlament gazdasági bizottságának elnöke, hozzátéve, hogy az önkormányzatok érdemi adókivetési gyakorlata ezen a téren nem változik - tudósít az MTI. A politikus egy más témában tartott szerdai sajtótájékoztatón kérdésre válaszolva úgy fogalmazott: "szó sincs arról, hogy bármilyen ingatlanadó kerülne bevezetésre".

Mint ismertette, az adótörvények módosításának részeként a helyi önkormányzatok lehetőséget kapnak arra, hogy az eddigi korlátoktól eltérően alakíthassák az adózási gyakorlatukat.Kapcsolódó cikkünk2011.10.14Nyilvános a 2012-es adócsomag, íme a részletek!Hangsúlyozta, hogy ez az ingatlanok tekintetében a jelenlegi adóformákat jelenti. Rogán Antal szavai szerint "ingatlanadót...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés