Előfizetői tartalom

Akit sokkolt Matolcsy

Portfolio
A nemzetközi sajtóban és a külföldi elemzők körében is egyre nagyobb figyelmet kap a közelgő magyar jegybankelnök-választás. Egyes vélemények szerint az Orbán-kormány az új vezetéssel a növekedés szolgálatába fogja állítani az MNB politikáját. Külföldön egyöntetű vélemény kezd kialakulni arról, hogy a pozícióra legesélyesebbnek tartott Matolcsy György sokkolná a piacokat.

Matolcsy György csütörtökön megjelent szokásos heti publicisztikája volt a legfrissebb írás a sorban a várható új monetáris politikát illetően (a miniszter a legnagyobb esélyes az MNB új elnökének). Ezek után már a külföldi elemzőházak és nemzetközi hírportálok is felfigyeltek a magyar jegybankelnök-váltásra, mely a következő két hónapban fog végbemenni.Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés