Előfizetői tartalom

Amit az amerikai nagykövettől kapott, azt nem teszi zsebre a kormány

Portfolio
Szókimondó beszédben ostorozta az Orbán kormány politikáját Colleen Bell nagykövet a Corvinus Egyetemen - írja az Index. Úgy vélekedett például, hogy Magyarországon rendszerszintű a korrupció. Arra is figyelmeztetett, hogy ilyen kiszámíthatatlan adózási és szabályozási környezetben csökkenhet az amerikai befektetések mértéke.

Szijjártó Péter csütörtökön reagált az amerikai nagykövet beszédére:Kapcsolódó cikkünk2015.10.29Szijjártó reagált a durva amerikai kritikáraA beszéd egyértelművé tette, hogy nem volt alapjuk azoknak a véleményeknek, amelyek szerint az Egyesült Államok megenyhült André Goodfriend távozása után, és már nem ostorozza úgy a magyar politikát, mint az ügyvivő működése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés