Előfizetői tartalom

Bajnai vitára hívta Orbánt, jöhet a többkulcsos adórendszer

Portfolio
Lényeges gazdaságpolitikai elemek derülnek ki abból a sajtóközleményből, amelyben Bajnai Gordon nyilvános vitára hívta ki Orbán Viktort, "hogy szembesítse a valósággal". A közlemény szerint az Együtt 2014 Választói Mozgalom vezetője "személyesen hívja vitára Orbán Viktort, élőben, televízió műsorban, vagy bármely más médiumban, akár kormánypártiban is."

Az Együtt 2014 Választói Mozgalom közleménye megismételte azt, amit Bajnai Gordon az utóbbi hetekben már többször is tisztázni igyekezett: nem a minimálbért, hanem annak a vállalkozók számára fennálló költségeit tervezik csökkenteni, "hogy a vállalkozók ne rokkanjanak bele a közterhekbe, merjenek és tudjanak új munkahelyeket teremteni, a munkavállalók pedig járjanak jobban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés