Előfizetői tartalom

Bejelentették: eljárást kezdeményeznek Magyarország ellen

Portfolio
Külföldön folyamatosan napirenden van a Magyarország elleni uniós szankciók kérdése. Az ügy már a következő szakaszába lépett, miután Európai Parlament zöld frakciója az MTI tudósítása szerint azt kezdeményezi, hogy az EU indítson eljárást hazánk ellen az alapvető uniós értékek megsértése miatt. Fontos megjegyezni, hogy még nem az eljárás elindításáról van szó, hanem egyelőre csak annak kezdeményezéséről, számos feltétele van ugyanis annak, hogy el is induljon ténylegesen az eljárás Magyarország ellen. Közben a francia külügyminiszter után az osztrák külügyminiszter is bíráló hangot ütött meg.

Újabb lépés Az Európai Parlament zöld frakciója kezdeményezi, hogy az EU indítson eljárást Magyarország ellen az Európai Unió alapvető értékeinek megsértése miatt - jelentette be szerdán Bécsben Ulrike Lunacek osztrák politikus, a Zöldek/Európai Szabad Szövetség külpolitikai szóvivője az MTI beszámolója szerint. Az európai zöldek szeretnék elérni, hogy az EP...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés