Előfizetői tartalom

Bemutatták a spanyol költségvetést - Erősödik az euró

Portfolio
A piaci szereplők a ma délutáni amerikai makroadatok mellett izgatottan várták a Spanyolország felől érkező bejelentéseket, a kormány ismertette a további reformintézkedéseit és a 2013-as évre vonatkozó költségvetést. A spanyol költségvetésért felelős miniszter, Cristobol Montoro közölte, 2013-ban 0,5%-kal csökkenhet a GDP Spanyolországban - írja a Marketwatch.

Bemutatta Spanyolország a jövő évre vonatkozó költségvetését, a spanyol miniszterelnök helyettes, Soraya Santamaria de Saenz hangsúlyozta, a 2013-as költségvetés elsősorban a kiadási oldalra fókuszál, és nem az adóemelésekre. A miniszterelnök helyettes közölte, a szociális kiadások a költségvetés 63,5%-át teszik ki, továbbá hozzátette, a nyugdíjak és a segélyek emelkedni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés