FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Brutális következményekkel járhat a menekültkrízis

Portfolio
A menekültválság nemcsak hatalmas humanitárius feladatot, hanem politikai, társadalmi és gazdasági kihívást is jelent egyszerre Európa számára - mutatnak rá átfogó elemzésükben a Citi Research elemzői, akik arra vállalkoztak, hogy a menekülthullám várható makrogazdasági hatásait kiszámolják és bemutassák a belpolitikában várható következményeket. Elemzésükből kiderül, hogy hány millió fő érkezhet még Európába, mekkora plusz költségvetési terhet jelent a menekültek ellátása és hogy belépésük mit okoz az európai munkaerőpiacok számára.

Még nincs végeAz Európát érintő menekültválságnak egyszerre vannak gazdasági és politikai hatásai és következményét még sokáig érezni fogja az unió a Citi közgazdászainak meglátása szerint. Az elemzők annak jártak utána, hogy a menekülthullám mit okoz az egyes európai tagállamok költségvetésének és munkaerőpiacának. Globális szinten az otthonukat kényszerből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés