Előfizetői tartalom

Csaba László: nincsenek meg a növekedés kézenfekvő alapjai

Portfolio
A 2014-es költségvetésben elég optimista a kormány, miközben az látszik, hogy bár nem olyan intenzitással, mint a korábbi kormányok alatt, most is van választási kiengedés, szinte minden érdekcsoport "kap valamit" a kormánytól. Csaba László az InfoRádió Aréna című műsorában arról beszélt, ötletszerű gazdaságpolitikai irányba tolódtunk el, ennek azonban jellemzően nem nagyon vannak pozitív növekedési hatásai.

Elindult egy olyan gazdaságpolitikai irány, amiben nagy szerepe van a rögtönzésnek. Amikor van egy ötlet, kiküldenek egy munkacsoportot és megvalósítják - de ezekből az ötletekből ritkán áll össze olyasvalami, amit például üzleti tervnek szoktunk mondani, mondta Csaba László közgazdász, egyetemi tanár a rádió műsorában. A sok kisebb döntés pedig jellemzően inkább növeli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés