Előfizetői tartalom

Rendkívüli ülés Svájcban - Reménykedhetnek a frankhitelesek?

Portfolio
Ma délután összeül a svájci kormány, az egyik legfontosabb téma a svájci frank lesz. A kormány következő hivatalos ülése jövő hét szerdán lenne, a helyzet úgy tűnik, olyan komoly, hogy a minisztereket nyári pihenésükről kellett összehívni, írja a Tagesanzeiger.ch. Az MTI esti beszámolója szerint a svájci kormány végül az eddigi devizapolitikájának megerősítése mellett döntött. A magyarországi frankhitelesek pedig még mindig nem lélegezhetnek fel.

Nem változtat a svájci kormány A központi bank képviselőivel tartott hétfői megbeszélés után megerősítette eddigi devizapolitikáját a svájci kormány, jóllehet elismerte, hogy a frank erősödése miatt lassulhat a gazdaság növekedési üteme - írja az MTI. A kormány az ülést követően kiadott közleményben arról tájékoztatott, hogy továbbra is a közép- és hosszú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés