Előfizetői tartalom

Ez a cég lesz a központi dohányellátó!

Portfolio
A június 18-i közlönyben jelent meg és 19-én életbe is lépett az a kormányrendelet, amely közérdekre hivatkozva nemzetstratégiai jelentőségűnek minősítette a BAT Pécsi Dohánygyár és a Tabán Trafik összefonódását. Az így létrejövő cég lesz a nemzeti trafikokat ellátó társaság. Közben a dohányipari szakszervezet tiltakozik és elbocsátást vetít előre.

Egyesül a két cégA kormány rendeletével nemzetstratégiai jelentőségűnek minősítette a BAT Pécsi Dohánygyár és a Tabán Trafik összefonódását. Ez azt jelenti, hogy a Gazdasági Versenyhivatal nem vizsgálhatja az összefonódást. A közérdek pedig a következő:tekintettel új munkahelyek teremtésére, valamint a  koncessziós dohánykiskereskedelem-ellátási tevékenység...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés