Előfizetői tartalom

Már júliustól emelkednének a gyógyszergyártók terhei?

Portfolio
Hajmeresztőnek nevezik az ágazat szereplői a kormány gyógyszerkasszát megkurtító elképzeléseit. A gyártók és nagykereskedők képviselőivel, valamint szakmai és betegszervezetekkel történt csütörtöki egyeztetésen a Hírszerző információi szerint kiderült: már idén megkezdenék a 120 milliárd forintra tervezett kivonást. A portál értesülései szerint a kormány már júliustól megemeli a gyógyszergyártók extra terheit.

Első és egyben utolsó? A kormány elképzelései szerint a gyógyszerek árai nem biztos, hogy emelkednének, a gyógyszerkassza egyharmadának kivonását viszont minden bizonnyal a betegek is érezni fogják - írja a Hírszerző csütörtök esti cikkében, amely a nemzetgazdasági minisztérium, és az egészségügyi államtitkárság ágazati szereplőkkel (a gyártók mellett a patikusok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés