Előfizetői tartalom

10 ország, mely valósággal úszik az olajban

Portfolio
Az iráni atomprogramról való megállapodást követően mindenki attól tart, hogy óriási többlet kínálat zúdul majd rá az olajpiacra. Irán valóban meghatározó szereplő az olajpiacon, a bizonyított készletei óriásiak, azonban a világon a top 3-ba még így sem fér be. Az alábbiakban a 10 legnagyobb olajkészlettel rendelkező országot mutatjuk be.

A legnagyobb olajországok: 5. - 10.. Az olajpiacon most az iráni atomprogram kapcsán született megállapodás miatt potenciálisan felszabaduló többlet kínálat miatt aggódnak a szakértők és a befektetők, tekintve, hogy Irán a világ egyik legnagyobb bizonyított olajkészletével rendelkezik. Az alábbiakban a Business Insider által összeállított lista alapján mutatjuk be a 10 legnagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés